Ensimmäiseksi se pinnasänky, josta jo viimeksi kerroin:

WP_20150403_021%20%282%29.jpg

Brio one käytettynä siis. Hieman oli kuluneempi, kuin mitä osasin odottaa. Mutta käännettiin laskettava laita ylösalaisin, niin kulunut reuna jäi alaosaan. Ei sitä alaosaa niin kattele, että tyytyväinen oon ostokseen :) Mutta on se pinnasänky vaan iso! Se kehto on saatava.

Kävin Noormarkun Oran tehtaanmyymälässä ja siellä oli yksi korkea kehto, jota mietin. Otin siitä kuvankin:

WP_20150404_004.jpg

Ajattelin laittaa siihen pyörät alle, niin saisi kiikuteltua toisiin huoneisiinkin. Mutta kun tuossa mallissa, joka on melko korkea (eli juuri mitä haluan), on tuollainen kummallinen mekanismi. Eli kehdon keinuminen ei ole perinteinen vaan vauva ikään kuin keinuu sivuttain tekemättä ylösalasliikettä. Pohdin vain, että mahtaako tuo mekanismi tehdä kehdosta niin raskaan, että tarvitsee jo jotkut korkeat, isot renkaat.. Se ei varmaan ole nätin näköistä ja sitten se taas harmittaa. Tietääkö joku saisiko jostain korkeaa kehtoa missä on renkaat alla? En ymmärrä miksei sellaisia tehdä. Jos makuualusta on 45cm korkeudella, niin sehän on melkein kuin vauvan nostaisi maasta. Ei voi tehdä hyvää selälle. Ja sängystä ei kuitenkaan pysty suoraan laskemaan, kun on sen verran korkealla. Tuossa kehdossa makuualustan korkeus olis muistaakseni 53 cm korkeudella ja laskin, että jos pyörillä korkeus nousisi 10 cm, niin korkeus olisi bueno. No asiaa jää hautumaan, aikaa kuitenkin vielä on. :)

Vaunuja en kuitenkaan voinut jättää kauppaan :) Tykästyin näihin vaunuihin ikihyviksi. Vaunujen ostaminen ilman vauvakokemusta on aivan mahdotonta. En yhtään tiedä kiinnitinkö oikeisiin asioihin huomiota. Haastattelin kuitenkin mahdollisimman monta pikkulapsen äitiä ja sen perusteella tein johtopäätöksiä siitä, mitä ominaisuuksia itse vaunuissa arvostan/kaipaan. Tarvitsen suht pienet vaunut, koska meidän koti ja auto on aika pieniä. Sen lisäksi halusin kääntyvät renkaat, että vaunut olisi näppärät myös pienissä tiloissa (jos esim. joudun tuomaan ne sisälle tai kaupungilla kulkiessa). Renkaiden toivoin kuitenkin olevan isot, ettei loskasäässä ja mökillä kulkeminen ole mahdotonta. Näiden perusteella päädyin seuraaviin vaunuihin ja kun tarjouskin osui kohdalle, niin mukaan ne lähti. :)

WP_20150404_001%20%282%29.jpg

Voi että niitä on kiva kattella :) ja vähän on leikitty kokoonlaittamista ja uudelleen kasaamistaki. Supernäppärät! Ja mahtu tosiaan meidän pikkuautoonki heittämällä tuo runko-osa. Oon tosi tyytyväinen ostokseen. Tosin, todellisuus paljastuu vasta, kun näkee tositoimissa. Mitä pitää odottaa vielä kolme kuukautta :) Vähän ajoissa tuli ostettua, mutta eiköhän ne tuossa säily ja odottele meidän kanssa uutta tulokasta.

 

Voi, kun pääsee mammalomalle niin saa mietiskellä ja unelmoida näistä vauvajutuista joka päivä <3 Odotan sitä innolla.