Esittelen ensin "syypään" tähän blogiin. Ihana pienoinen <3

WP_20150330_004%282%29.jpg

Hän on kuvassa muutaman viikon  nuorempi, kuin mitä tällä hetkellä, uudempaa kuvaa ei kuitenkaan ole :)

En ole aiemmin ehtinyt oikein pysähtymään raskauden aikana. Tänään pidin kuitenkin vapaapäivän niin opiskelusta, töistä kuin seuraelämästäkin. Olen koiran kanssa nukkunut kolmet päikkärit :) Lisäksi kävin sokerirasitustestissä. Siellä joutui olemaan labrassa kaksi tuntia, joten kulutin aikani netteilemällä. Sieltä löydettiinkin sitten pinnasänky (mies whatsappin kautta teki kanssani tätä ostosta). Käytetty Brio one pinnasänky. Huomenna mies hakee sen kotiin.

Tuo oli ensimmäinen hankinta joka tehtiin vauvaa varten. Isovanhemmat on kyllä ehtineet jotain ostamaan, mutta itse ei olla. Tai onhan mies yhden bodyn ostanut, kun kävi reissulla Saksassa! No ensimmäinen minun ostos kuitenkin. Siitä lähtikin sitten aikamoinen googlettelu liikkeelle. Oltaisiin ostettu kehtokin, mutta ei käytettynä haluttu maksaa melkein yhtä paljon kuin uusi maksaa, joten se kauppa on vielä auki ;)

Huomasin netteillessäni, että pinnasängyn reunasuojuksetkin maksaa viittäkymppiä! Mielestäni tyyristä. Ei sillä, etteikö joskus ostaisi kalliimpaa kasvorasvaakin, mutta kyllä se sellasesta palasta kangasta tuntuu hurjalta hinnalta. Kasvorasva sentään tekee ihosta silkkisen ;) Tiedetään, pinnasängyn reunasuoja suojaa vauvaa, joten on turvallisuuskysymys. Tämä kappale lähinnä johdannoksi siihen, että päätin sitten kokeilla eritätin huonoja ompelulahjojani ja tehdä ihan itse tuon suojuksen! (ja ostan vasta kokeilun jälkeen sen "kalliilta" tuntuvan reunasuojuksen) Olen tosiaan elämäni aikana yläasteella ommellut muutamat housut, hameen ja laukun. Seuraavaksi edellisvuonna pannumyssyn. Että tällä kokemuksella tähän projektiin.

Sain joululahjaksi ystävältä kangasta, joka istuisi tähän proggikseen kuin fokka etustaagiin ;) eli hyvin! Kangasta taitaa olla vain hieman liian vähän.. Ehkä sitä riittäisi ensikehtoon, jos se ostos saadaan päätökseen..                                                             WP_20150330_006%20%283%29.jpg

Eli tänään on kaikki vielä ajatusten tasolla. Julkinen ajatusten jakaminen on kuitenkin lähes pitävä päätös, joten raporttia onnistumisesta/epäonnistumisesta on luvassa. Palaan asiaan kun seuraavaksi löydän vapaan hetken. Viimeistään seitsemän viikon päästä, kun jätän työmaan taakse :)

 

Toivottavasti palaat lukemaan sitä raporttia!

 

Kuulemisiin,

Babymaanikko